Algemene voorwaarden Schoonheidssalon Queens by D

*Bij het maken van een afspraak bij Queens by D gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Wilt u de afspraak verplaatsen of annuleren? Dat is geen probleem, mits het minimaal 24 uur voor de geboekte behandeling aan ons wordt doorgegeven kan dit kosteloos. Bij verplaatsing of annulering minder dan 24 uur, wordt de geboekte behandeling in rekening gebracht en zal er geen nieuwe afspraak geboekt kunnen worden zonder dat het openstaande bedrag is voldaan. Ook bij een no-show is dit het geval. Wij respecteren uw tijd, en vragen dit begrip ook wederzijds. Overmacht van beide kanten staat hier natuurlijk buiten.
 
  • Bent u maximaal 10 minuten te laat, dan wordt de behandeltijd ingekort. Indien u later dan 10 minuten (of meer) dan de afgesproken behandeltijd bent, of niet op komt dagen, komt de afspraak automatisch te vervallen en worden de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht. Dit omdat het onze planning en andere klanten hindert. Wij staan erop om iedere klant alle persoonlijke aandacht en tijd te bieden.
 
  • Bij iedere behandeling streven wij naar volle focus en aandacht dus vragen wij je om alleen naar de afspraak te komen. Zonder overleg is het niet toegestaan om een extra persoon (+1) mee te nemen naar de afspraak. Huisdieren niet toegestaan.
 
  • Er is geen enkele mogelijkheid tot geld retour, wel zullen wij een passende oplossing bieden. Ook bij een allergische reactie is er geen restitutie mogelijk omdat onze producten en tijd benut zijn. Wij vragen u vriendelijk om voorafgaand aan de behandeling eventuele allergieën of medische aandoeningen aan ons te melden.